Børneklip

Vi udfører børneklip på børn i alle aldre og har stor erfaring med mange forskellige børn. Det er vigtigt for os, at det bliver en god oplevelse både for barnet og forælderen.

Vi møder børnene i øjenhøjde

Det er vigtigt for os, at børn, der skal have lavet børneklip hos os, får en god oplevelse. Der kan være mange udfordringer, når børn skal sidde stille eller være i uvante omgivelser, men vi har mange års erfaring, og har stor fokus på, at barnet har det godt i vores frisørstol. Igennem vores erfaringer er vi i stand til at opbygge en ro og en tryghed omkring barnet, så selv de børn, der ellers har svært ved at sidde stille, er helt med på at sidde stille under deres klipning.

Børn i alle aldre

Vi tager imod alle børn i alle aldre, og vi kender derfor til de eventuelle problemstillinger, der kan følge med de forskellige alderstrin. Dette tager vi højde for, i den måde vi kommunikere med barnet, og den måde vi aflæser barnets behov.

Særlig erfaring med autisme

Nogle børn har flere udfordringer end andre med fremmede mennesker og situationer. Dette har vi også stor erfaring i at håndtere. Især børn med autisme har vi flere af i vores salon, og vi har gode erfaringer med, hvordan autisme skal håndteres i forbindelse med en klipning, og hvilke hensyn der skal tages. På denne måde bliver besøget hos os en god oplevelse for både barnet og dets forældre. Vi er meget opmærksomme på barnets signaler, men vi lytter også meget til forældrene, da de kender det enkelte barns signaler allerbedst.

Stol til børneklip

Bestil tid online

Vi glæder os til at tage imod dig til en klipning eller behandling. Se ledige tider og bestil tid online.