Permanent

Med permanent behandling er det kun fantasien, der sætter grænser for strukturen i dit hår. Opnå det ønskede resultat og slip for lang tids arbejde med krølle- og glattejern.

permanent

Kun fantasien sætter grænser

Med permanent er der mulighed for at forme krøller eller bølger i håret, præcis som du gerne vil have dem. Uanset om det gælder små krøller i hele håret for et stort krøllet hår, eller om du er på udkig efter store bølgende fald i håret, kan vi hjælpe dig med at trylle det frem. Vi står klar til at lytte til dine ønsker og vejlede dig i, hvilken type krøller og hvilken form der er den rigtige for dig.

Udglatning med Keratin Gold

Ud over at få lavet krøller, har du hos os også mulighed for at få lavet en udglatning med Keratin Gold. Denne behandling er målrettet dig med naturkrøl, som gerne vil spare tid med glattejernet hver morgen. Det er også til dig, der gerne vil skåne dit hår for den hårde varmebehandling, som glattejernet påfører. Med Keratin Gold kan vi lave en glatning af håret, der holder. Du kan gå ud af badet om morgenen, føntørre dit hår og nyde, at dit hår er glat med det samme.

Permanent behandling til håret

Pleje efter permanent behandling

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan du plejer dit hår, når du har fået en permanent behandling. Dette er både for har opretholde det flotteste resultat, men også for at forlænge holdbarheden af resultatet. Vi anbefaler altid, at du venter et par dage med at vaske håret efter behandling. Ud over dette vejleder vi dig i, hvilke produkter vi vil anbefale dig at bruge for at pleje din nye frisure. Krøller kan fx have større tendens til at tørre ud end glat hår. Alt efter din hårtype og typen af dine nye krøller, kan dit hår derfor have brug for nogle helt andre produkter end dem, du har været vant til at bruge hidtil.

Bestil tid online

Vi glæder os til at tage imod dig til en klipning eller behandling. Se ledige tider og bestil tid online.