Om os

Vores kunder beskriver os som kunstnere i de ting, vi kan med hår. Kun fantasien sætter grænser, og selvom vi har stor erfaring, søger vi hele tiden efter at udvikle os og være med på de nyeste trends.

Et godt miljø og et kreativt team

Vores salon ligger centralt placeret i hjertet af Ikast i Strøgcentret. Gennem et godt arbejdsmiljø både i vores fysiske rammer og vores gode arbejdsfællesskab er vi aktivt med til at fremme kreativiteten og arbejdsglæden hos vores team. Ud over at vi elsker vores arbejde for den faglige del, er det afgørende for os, at vi også nyder at komme på arbejde på baggrund af et positivt arbejdsmiljø. Vi sætter stor pris på også at indvie nye frisører under uddannelse i vores arbejdsmiljø og vise dem, hvilke muligheder de har, og hvor dygtige de kan blive. Vi gør derfor meget ud af vores elevforløb, hvor vores elever altid ender ud med flotte karakterer og en bred vifte af færdigheder i rygsækken.

TrendCuts frisører

Vores værdier

Håndarbejdet i fokus

Vi har fokus på det gamle håndværk, hvor detaljerne er lige så vigtige som det fulde resultat. Vi fokuserer på hele processen for et gennemarbejdet og harmonisk resultat, der både tager højde for kundens hårtype, ansigtsform og frisure. Særligt i forbindelse med herreklip er “saks over kam” en teknik, vi anvender meget. Denne teknik er god til at lave bløde overgange mellem forskellige længder i kort hår, og kan bruges til at definere en form.

Det sunde hår

Et kernefokus i vores arbejde er, at vores kunder går herfra med et sundt hår, der klæder kunden. Derfor er vi grundige med at analysere håret i forbindelse med den indledende samtale med kunden om, hvad der skal ske med frisuren. På denne måde kan vi spore os ind på, hvilken behandling og hvilke teknikker vi skal anvende for både at kunne sende kunden ud af døren med et velplejet hår, men også med en frisure, der klæder kunden.

Kvalitetsbevidsthed

Et gennemgående tema i alt vores arbejde er kvalitetsbevidsthed. Dette gælder både i forhold til de produkter, vi anvender og sælger i salonen, men også i forbindelse med selve klipningerne. Vores produkter er nøje udvalgt efter, at kvaliteten skal være i top, og at vi har et bredt sortiment, der passer til alle vores kunder. Vi er meget opmærksomme på at sammenholde kundens hårtype med deres ønsker. Vi har en stor faglig stolthed, og sætter kvaliteten af vores arbejde meget højt.

Teamet

Vores dygtige team består af tre udlærte frisører og en elev. Det er vigtigt for os allesammen, at vi hele tiden bliver ved med at dygtiggøre os og udvide vores kompetenceområder, så vi på bedst mulig måde kan imødekomme vores kunders ønsker. Den ene af vores frisører er Gert, som arbejder som barber i den afdeling i salonen, der hedder Men’s Corner. Her er der skabt en helt særlig stemning, der henvender sig til den mandlige kunde, hvor den anden del af salonen er indrettet til at appellere til de kvindelige kunder. Til teamet hører også vores salonhund Charlie, som er med til at skabe ro og hygge i salonen, men også er vant til trække sig væk, hvis vores kunder ikke ønsker at have den i nærheden. Vi er kendt for vores hjemlige hygge og høje kvalitet, og dette skinner igennem, når du træder ind i vores salon og møder os.

TrendCut - Rikke

Rikke

Ejer

Rikke er medejer og den daglige chef. Hun er gift med Gert, og er en meget erfaren frisør med en bred ekspertise inden for faget og med et særligt talent for at se, hvilke vitaminer håret mangler. Rikke er desuden Danmarksmester i langthårsopsætning.

TrendCut - Gert

Gert

Ejer

Gert er medejer og gift med Rikke, og det er ham, der står for Men’s Corner. Her forkæler han herrerne med både herreklip, skægklip og barbering, men Gert er også en super dygtig damefrisør.

Sasha

Assistent

Sasha er vores super dygtige frisørassistent, som med sit gåpåmod bare vil fremad. Sasha er lærenem og kan, hvad hun vil. Hun er udlært hos os, og vores kunder er rigtig glade for hende.

Frisør i gang med herreklip

Freja

Elev

Freja er godt i gang med at blive frisør. Hun klipper både herre og damer, og er klar på enhver ny udfordring. Farver mestrer hun, og hun elsker at arbejde og eksperimentere med vilde farver.

TrendCut - Charlie

Charlie

Salonhund

Charlie er vores salonhund. Han er 4 år gammel og sød og rar, og er vant til at gebærde sig stille og roligt i salonen. Hvis hans tilstedeværelse ikke ønskes, har han lært at trække sig op på første sal. Skriv gerne en kommentar, ved online booking, hvis du ikke er glad for hunde.

Bestil tid online

Vi glæder os til at tage imod dig til en klipning eller behandling. Se ledige tider og bestil tid online.