Dameklip / Hårdonation

Der er mange grunde til, at en klipning kan være gavnligt for dit hår. Det er ikke nødvendigvis først, når spidserne spalter, at det er tid. En klipning kan give nyt liv til ethvert hår.

Korthåret dameklip

Dameklip eller luksusklip

Ved en dameklipning inkl. vask vil vi tale med dig om, hvad der skal ske med dit hår, og hvilken frisure du ønsker. Herefter vil vi vaske dit hår med vores lækre produkter, hvorefter vi vil klippe og style dit hår. Har du behov for en ekstra luksus eller hjælp ud over det almindelige dameklip med vask, kan du vælge en luksusklipning. Ved en luksusklipning vil vi lave en total forvandling af et ødelagt hår til et sundere og mere glansfuldt hår. Ved at vælge dette, vil der desuden være 15 minutter ekstra, der kan bruges efter dit ønske og behov. Det kan både gælde tyndt hår, massage, undervisning i make-up eller lignende. Dameklip er altså til dig, der gerne vil have lavet tilretninger eller holde din frisure ved lige. Luksusklip er til dig, der gerne vil have en ny frisure eller gerne vil have ekstra fokus på sundheden af dit hår

Særligt tilbud til pandehår

Som en ekstra service, tilbyder vi vores eksisterende kunder at få      klippet pandehår uden beregning, ved drop in. Denne service er kun til eksisterende kunder og gælder ikke ved online booking.

Min varmeste anbefaling.

Min varmeste anbefaling.

 
Kære alle hos Trend Cut.
Det er altid en fornøjelse at komme ind af døren hos jer, med jeres professionelle viden til jeres fag.
Jeg har i mange år haft problemer med at mit lange hår var tyndt og spaltet, vel vidende om at jeg ellers nærmest altid har haft et meget kraftigt hår. Efter et par fødsler ændrede mit hår sig og jeg troede ikke der var noget at stille op og levede med det i mange år.
For ca. 2,5 år siden bestilte jeg en tid hos Rikke som fortalte at kunne hjælpe mig til at få et kraftigere og sundere hår, men at det vil tage noget tid Hun har fået mit hår på rette køl ved at klippe spaltningerne væk og mit hår kruser ikke, som før hen. Der ud over har jeg modtaget botox behandling i håret for at beskytte og gøre det stærkere.
Jeg er virkelig taknemlig for din store hjælp Rikke – det har taget tid, og det er det hele værd.
Vores drenge bliver også klipper ved Trend Cut (Chef 2) – ALTID et smil på læben og meget professionel hjælp og guidning til frisuren.
 Fem stjerner ud af fem – kan varmt anbefales.
 
Kærlig hilsen Malene.

Vores luksusklipning

Denne klipning skal du vælge, hvis du skal have en ny frisure eller hvis du har behov for ekstra pleje med fokus på sundheden af dit hår. Vi tilbyder en helunik form for klip ved vores luksusklipning. Her har vi sat god tid af til både en
god snak om dine ønsker og behov samt selve klipningen. Under denne klipning klipper vi håret, så vi kan afhjælpe spaltede spidser og over tid gøre håret kraftigere og fyldigere helt til spids. Har du et tyndt og og slidt hår, som har brug for vores ekspertise og vejledning, er klart det denne klip, vi anbefaler. Rikke har gennem et langt frisørliv lært at kigge på håret og kan herudfra vejlede vores kunder om vitaminer og andre muligheder for at styrke hårets sundhed. I samarbejde
med dig, får vi det bedste ud af dit hårs muligheder.

Hårdonation

De bedste parykker er lavet af rigtigt hår. Ønsker du at hjælpe mennesker, der står i en situation, hvor de har brug for en paryk, kan du gøre dette ved at donere dit hår. Det eneste du skal gøre er, at lade dit hår gro til en længde, hvor vi kan klippe mindst 25 cm af. Det kan også være, at du i mange år har haft langt hår og gerne vil prøve en kortere frisure. Her er hårdonation også en mulighed i stedet for at lade de lange lokker gå til spilde.

 

Det er vigtigt, at det hår, der skal doneres, ikke er kemisk behandlet. Det vil eksempelvis sige, at farvet hår desværre ikke kan doneres og anvendes til parykker.

Hårdonation

Bestil tid online

Vi glæder os til at tage imod dig til en klipning eller behandling. Se ledige tider og bestil tid online.