Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, eller booke en tid online. Hos Trend Cut står vi altid klar til at hjælpe dig.

Find os

Trend Cut

 

Strøget 32
7430 Ikast

97 15 26 25 / 26 39 73 45
trend-cut@hairtools.dk

Vores team

Vores dygtige team består af tre udlærte frisører og en elev. Det er vigtigt for os allesammen, at vi hele tiden bliver ved med at dygtiggøre os og udvide vores kompetenceområder, så vi på bedst mulig måde kan imødekomme vores kunders ønsker. Den ene af vores frisører er Gert, som arbejder som barber i den afdeling i salonen, der hedder Men’s Corner. Her er der skabt en helt særlig stemning, der henvender sig til den mandlige kunde, hvor den anden del af salonen er indrettet til at appellere til de kvindelige kunder. Til teamet hører også vores salonhund Charlie, som er med til at skabe ro og hygge i salonen, men også er vant til trække sig væk, hvis vores kunder ikke ønsker at have den i nærheden. Vi er kendt for vores hjemlige hygge og høje kvalitet, og dette skinner igennem, når du træder ind i vores salon og møder os.

TrendCut - Rikke

Rikke

Ejer

Rikke er medejer og den daglige chef. Hun er gift med Gert, og er en meget erfaren frisør med en bred ekspertise inden for faget og med et særligt talent for at se, hvilke vitaminer håret mangler. Rikke er desuden Danmarksmester i langthårsopsætning.

TrendCut - Gert

Gert

Ejer

Gert er medejer og gift med Rikke, og det er ham, der står for Men’s Corner. Her forkæler han herrerne med både herreklip, skægklip og barbering, men Gert er også en super dygtig damefrisør.

Nadja Assistent

Nadja

Assistent

Nadja er vores meget dygtige frisørassistent, som med sin kreativitet og evner skaber flotte løsninger i et hvert hår.

Frisør i gang med herreklip

Freja

Elev

Freja er godt i gang med at blive frisør. Hun klipper både herre og damer, og er klar på enhver ny udfordring. Farver mestrer hun, og hun elsker at arbejde og eksperimentere med vilde farver.

Freja Madsen Medarbejderbillede

Freja Madsen

Elev

Vi har fået endnu en sød Freja i salonen – som elev skal Freja igennem den 4 årige uddannelse med både praktisk oplæring hos os kombineret med teori og øvelser på skolen. Vi glæder os til en spændende hår-rejse😊

Bestil tid online

Vi glæder os til at tage imod dig til en klipning eller behandling. Se ledige tider og bestil tid online.